menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

THE UPRISING OF THE POLYTECHNION

Η μαθήτριά μας, Σταυρούλα Μαρία Στενού, τίμησε την ιδιαίτερη αυτή Ημέρα με ένα βίντεο που δημιούργησε στο πλαίσιο του Προγράμματος "Σχολεία πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου", το οποίο ήδη εστάλη στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΜΟΝΙΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 1821

Το σχολείο μας τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με δύο μόνιμες εκθέσεις, ανοιχτές στο κοινό, μόλις οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν. Οι μαθήτριες της Α' τάξης: Νικολέττα Δήμου και Σταυρούλα Μαρία Στενού ετοίμασαν φωτογραφικό αφιέρωμα στους πίνακες ζωγραφικής, των οποίων οι καλλιτέχνες άντλησαν έμπνευση από τα γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Οι μαθητές της Α' τάξης: Γιάννης Αφεντούλης και Αλέξανδρος Λυριστής ετοίμασαν αφιέρωμα με θέμα τον Νεοελληνικό Διαφωτισμό και την Ελληνική Επανάσταση.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

UNICEF-ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το σχολείο μας συμμετέχει, μετά από επιλογή, στη διαδικτυακή συζήτηση με στελέχη του γραφείου της UNICEF την Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021, 5-7 το απόγευμα. Συγκεκριμένα, η μαθήτρια Νικολέττα Δήμου της Α΄ τάξης και ο μαθητής Γιάννης Αναστάσιος Ορφανίδης της Β΄ τάξης θα συζητήσουν για ζητήματα που σχετίζονται με την εφαρμογή των δικαιωμάτων των παιδιών και των νέων, ιδίως στις θεματικές της εκπαίδευσης, της βίας απέναντί τους, της σωματικής και ψυχικής τους υγείας, της συμμετοχής τους στη λήψη αποφάσεων και την έκφραση της γνώμης τους, καθώς και για τον τρόπο που οι συνθήκες του COVID-19 επηρεάζουν τη ζωή τους.
Τα αποτελέσματα της συζήτησης θα αξιοποιηθούν για την τελική διαμόρφωση του 5ετούς προγραμματικού κύκλου της UNICEF 2021-2026 και αυτή η συζήτηση θα αποτελέσει την αρχή μια σειράς διαβουλεύσεων με παιδιά και νέους καθώς και της καθοδήγησης για ανάπτυξη εργαλείων και μεθόδων που διευκολύνουν την έκφραση της γνώμης τους.
Τον περασμένο Οκτώβριο η UNICEF διοργάνωσε διαβούλευση με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σχετικά με την κατάσταση των δικαιωμάτων των παιδιών και των νέων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της προσπάθειας κατανόησης των παραγόντων που επηρεάζουν την πραγμάτωσή τους, καθώς και του εντοπισμού τομέων προτεραιότητας για σχετικές παρεμβάσεις υποστήριξης. Σε συνέχεια αυτής της προσπάθειας και λαμβάνοντας υπόψη την πρόβλεψη του άρθρου 12 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η οποία αναγνωρίζει το δικαίωμα του παιδιού να εκφράζει την γνώμη του, η UNICEF θεωρεί μεγάλης βαρύτητας την ακρόαση της γνώμης των ίδιων των παιδιών και των νέων για τα ζητήματα που τους αφορούν.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

20 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού: Ο μαθητής μας, της Α' τάξης, Μάριος Φίκαρης, μέλος της ομάδας της Διεθνούς Αμνηστίας για την Εκπαίδευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, φιλοτέχνησε την παρακάτω αφίσα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

TEACHERS FOR EUROPE-ERASMUS DAYS 2020

Ένα τριήμερο εκδηλώσεων στο σχολείο μας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος T4E-Για την αποφυγή συνωστισμού το υλικό των εκδηλώσεων μεταδόθηκε από την εκδήλωση στο facebook και τη σελίδα του σχολείου στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ MAKE A WISH

Το σχολείο μας συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην εκστρατεία "Κάνε μια Ευχή Ελλάδος" (Make a Wish). Ευχόμαστε τα αστέρια μας να εκπληρώσουν την ευχή ενός παιδιού και να του δώσουν δύναμη και υγεία! Ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες, όσοι/-ες συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια! Πολλές ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ιδιαιτέρως στην κ. Φωτεινή Κουκουλίθρα και στον κ. Νεκτάριο Ορφανίδη, που φρόντισαν να φτάσει κάθε Αστέρι της Ευχής στον προορισμό του, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες μετακίνησης λόγω των υγειονομικών μέτρων. 

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Συνένωση δυνάμεων της Α' και Β' Λυκείου για καλό σκοπό! Οι ευχές προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων για τις Άγιες Μέρες που έρχονται από τη Δήμητρα Άντων, την Κυριακή Μπαλτζή και την Κωνσταντίνα Μαστοροπούλου <img src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t43/1.5/16/1f970.png" alt="

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ALBERT PARK COLLEGE ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου Λήμνου με μεγάλη χαρά, τιμή και συγκίνηση συνδιοργάνωσε την Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021, εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης με το αδελφοποιημένο σχολείο Albert Park College της Μελβούρνης.

Η κ. Αναστασία Γκίκα, Γενική Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων τίμησε με την παρουσία της και τον ουσιαστικό της λόγο την εκδήλωση, δίνοντας έμφαση στη σημασία του Εορτασμού της Επανάστασης, αλλά και στην αξία της συνεργασίας με τον Ελληνισμό της Αυστραλίας, εκφράζοντας την πηγαία συγκίνησή της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η κ. Χριστίνα Δεσποτέρη, vice president του Lemnos Gallipoli Commemorative Committee και Sister cities Australia, εξήρε την ιδέα και την υλοποίηση της εκδήλωσης αυτής, αλλά και τόνισε την όλη δράση και υποστήριξή της για την εδραίωση σταθερών δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας.

Ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Μούδρου, κ. Στυλιανός Καραγιάννης, στη σύντομη ομιλία του παρουσίασε τη σημασία του διπλού εορτασμού της 25ης Μαρτίου και έδωσε έμφαση στους στενούς δεσμούς του Ελληνισμού της Διασποράς με τη μητέρα Ελλάδα. 

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί Eliza Lambert και Zoe Alexiades για το Albert Park College και Θεοδώρα Λυμπέρη για το Γενικό Λύκειο Μούδρου.

Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου της Αυστραλίας παρουσίασαν - στα ελληνικά -ποιήματα για το 1821, ενώ οι μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Μούδρου, Αποστολία Λαγού, Κατερίνα Ρεπανιδά, Νικολέττα Δήμου και Σταυρούλα Μαρία Στενού παρουσίασαν σύντομες εργασίες τους για τον φιλελληνισμό, τις γυναίκες του 1821 και τα τραγούδια που ενέπνευσε η Επανάσταση του 1821. Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί και μαθητές/-τριες των δύο σχολείων.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΚΟΛΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι μαθητές: Σταυρούλα Μαρία Στενού και Αλέξανδρος Λυριστής της Α΄τάξης δημιούργησαν κολάζ με θέμα την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (25 Νοεμβρίου) με hashtag #hearmetoo

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

THE HE-ART-S' PROJECT

The heARTs' project: Η Μαρία Κορδερά, η Δέσποινα Μπεκρή, η Αναστασία Νιάσου, η Χριστίνα Σουλντίσα και η Χριστίνα Χρυσάφη, μαθήτριες της Γ' Λυκείου Ανθρωπιστικών Σπουδών, φιλοτέχνησαν τις δικές τους χρωματιστές καρδιές και γέμισαν με αγάπη τον διάδρομο που οδηγεί στις τάξεις...

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΟΧΙ-THE OCHI NATIONAL DAY

Το βίντεο επιμελήθηκε η μαθήτριά μας, Σταυρούλα Μαρία Στενού. Το προσφέρουμε με χαρά στους φίλους μας, στο αδελφοποιημένο σχολείο Albert Park College, της Αυστραλίας, με ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Χριστίνα Δεσποτέρη, vice president του Lemnos Gallipoli Commemorative Committee, για τη συμβολή της.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Τhe Tipping Point-εξ αποστάσεως συνεδρία: Στις 3 Δεκεμβρίου, Διεθνή Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, συναντήσαμε τον Παραολυμπιονίκη Κολύμβησης, κ. Δημήτρη Καρυπίδη, ο οποίος δέχτηκε με χαρά να μας μεταδώσει τα δικά του μηνύματα: "Πάντα ονειρευόμουν, είχα στόχους στη ζωή μου και ήθελα να τους πραγματοποιώ", "Δείτε τη θετική πλευρά σε ό,τι σας συμβαίνει"           </div>
        <div style=

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

GENERATION Z-ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;

Η μαθήτριά μας, Μαρία Σταυρούλα Στενού, της Α΄τάξης συμμετείχε στο διάλογο με άλλους εφήβους από όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο των "Διαλόγων" του ΙΣΝ.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΗΜΕΡΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΦΥΛΟΥ

21 Μαρτίου: Ημέρα εξάλειψης των διακρίσεων φύλου-Η Κωνσταντίνα Μαστοροπούλου και η Κυριακή Μπαλτζή, μαθήτριες της Β΄ τάξης, μέλη της μαθητικής μας ομάδας της Διεθνούς Αμνηστίας-Εκπαίδευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα: "Εγώ κι Εσύ μαζί" δημιούργησαν τη δική τους αφίσα.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Κ.

Πρόγραμμα Teachers4Europe: Οι μαθήτριές μας, Μαρία Κιουρανάκη και Σταυρούλα Μαρία Στενού επελέγησαν μετά από γραπτό διαγωνισμό εκπροσώπησαν το σχολείο μας και το Β. Αιγαίο στην Προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που θα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 18 και το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020, εξ ολοκλήρου διαδικτυακά λόγω των υγειονομικών μέτρων.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΦΩΤΙ-ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Το σχολείο μας έλαβε μέρος στον διαγωνισμό "Νησιά Φάροι Βιώσιμης Ανάπτυξης", ο οποίος είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Συνολικά συμμετέχουν 6 μαθήτριες της Α΄λυκείου και αφού η συμμετοχή του σχολείου μας στον διαγωνισμό κρίθηκε επιτυχής, η πρότασή μας καινοτόμος, περάσαμε στη Β' φάση του διαγωνισμού.
Το σχέδιο που προτείναμε για προβολή και ανάδειξη χώρων πολιτισμού και ιστορίας της Λήμνου, με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη έτυχε θερμής υποδοχής. Συνεχίζουμε με σκοπό να μην παραμείνει σχέδιο, αλλά να γίνει πράξη!
 
Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή του σχολείου μας στον διαγωνισμό, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

LEMNOS ECO CO

Οι μαθητές και μαθήτριες της Β΄τάξης αποφάσισαν, στο πλαίσιο του προγράμματος "Μαθητική Εικονική Επιχείρηση" (Junior Achievement Greece) να υλοποιήσουν ένα φιλόδοξο project: να δημιουργήσουν νέα ρούχα από παλιά και να προσφέρουν δημιουργική απασχόληση σε άτομα τρίτης ηλικίας, που θαεμπλακούν στη δημιουργία ρούχων.  

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΦΙΣΑΣ POSTER ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝ

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2020-26 Σεπτεμβρίου: Ως σχολείο πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου γιορτάσαμε την ημέρα στο σχολείο αξιοποιώντας το χρήσιμο υλικό που ζητήσαμε και λάβαμε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Οι νέοι υποψήφιοι πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της Α' τάξης δημιουργήσαμε αφίσα,την οποία φιλοτεχνήσαμε με φαντασία και προσθέσαμε τα ονόματά μας. Στο τέλος της δράσης μοιραστήκαμε,αγόρια και κορίτσια, τα επετειακά βραχιολάκια και τα φοράμε για να διαδώσουμε τη σημασία της πολυγλωσσίας, του πολιτισμού και των Ευρωπαϊκών αξιών           </div>
        <div style=

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

23 Mαθητές και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Μούδρου και του Γυμνασίου Μούδρου "Αργύριος Μοσχίδης" ανέλαβαν ρόλους Προέδρων και Πρωθυπουργών των Ευρωπαϊκών Κρατών και συζήτησαν με απόλυτη σοβαρότητα και επιχειρηματολογική διάθεση το πρόβλημα του μεταναστευτικού που απασχολεί τα τελευταία χρόνια τις Συνόδους Κορυφής στα πλαίσια Προσομοίωσης που οργάνωσε το Europe Direct Βορείου Αιγαίου
και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Πάνος Γρηγορίου. Οι μαθητές, αφού παρέθεσαν τους ιδιαίτερους προβληματισμούς των χωρών τους και κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες που κάθε μία αντιμετωπίζει οδηγήθηκαν σε λύσεις αλληλεγγύης, σύνεσης και αμοιβαίου σεβασμού. Όπως θα έπρεπε να γίνεται και στις πραγματικές Συνόδους Κορυφής.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η διαφορετικότητα όπως τη ζωγραφίσαμε, γεμίζοντας με χρώμα τους ελέφαντες και αναρτώντας τους στο χώρο του σχολείου. Μαθητές και μαθήτριες της Α' και Β' τάξης εργάστηκαν με ζήλο. Οι ελέφαντες, αυτά τα τεράστια ζώα, που ονομάζονται παχύδερμα, είναι πανέξυπνα και συναισθηματικά ζώα, με πολύ καλή μνήμη, που την χρησιμοποιούν κυρίως για τον προσανατολισμό τους, ενώ η ευφυΐα τους θεωρείται πως είναι αντίστοιχη των δελφινιών. Για να δείξουμε την πολυμορφία της διαφορετικότητας τους χρωματίσαμε με διάφορα χρώματα. Στην πρώτη φωτογραφία με τον διευθυντή μας, κ. Στέλιο Καραγιάννη.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

CUDDLE A CANDLE

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Μαθητικής εικονικής επιχείρησης Junior Achievement Greece, μαθητές και μαθήτριες της Α΄τάξης ανέλαβαν να υλοποιήσουν ένα φιλόδοξο project: οικολογικά κεριά με άρωμα Λήμνου.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

UNESCO TRASH HACK

Tο βίντεό μας αναρτήθηκε στον παγκόσμιο χάρτη σχολείων που τίμησαν την Ημέρα της Γης!

UNESCO - Trah Hack campaign

Διεθνής προβολή του σχολείου στην επίσημη σελίδα του Προγράμματος.

Μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης και της ιστοσελίδας του Προγράμματος

Τοπικά ΜΜΕ

Ευρύ κοινό

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ-ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ

20 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού: οι μαθήτριες της Β' τάξης, Κυριακή Μπαλτζή και Κωνσταντίνα Μαστοροπούλου, μέλη της ομάδας της Διεθνούς Αμνηστίας για την Εκπαίδευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, φιλοτέχνησαν τις αφίσες.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΛΕΜΟΝΟΚΟΣΜΟΣ

Το βιωματικό παιγνίδι "Λεμόνια-Λεμονόκοσμος", με θέμα τη διαφορετικότητα. Στόχοι: Η κατανόηση της σχέσης μεταξύ γενίκευσης και στερεοτύπων, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η καλλιέργεια της ενσυναίσθησης. Το λόγο είχαν τα παιδιά, τα οποία δημιούργησαν δικές τους ιστορίες διαφορετικότητας και τις παρουσίασαν στην τάξη. Τι γίνεται όταν κάθε λεμόνι είναι διαφορετικό και στην παρέα τους παρεισφρέει και ένα μήλο;  

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 68.98.593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας